Κλιμακώνουν με πορεία τις κινητοποιήσεις τους οι μεταλλωρύχοι

metalorixoiΑμετακίνητοι στην αποφασιστικότητά τους είναι οι μεταλλωρύχοι, που αποδεικνύουν ότι μόνο αν δικαιωθούν με την επιστροφή της εργασίας τους, τότε θα σταματήσουν αν κάνουν αισθητή την εμφάνισή τους.

Σήμερα στις 11 πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Ολυμπιάδας και θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τις στοές των μεταλλείων θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι των μεταλλείων Κασσάνδρας, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους διαμαρτυρόμενους για το σταμάτημα των εργασιών έγκλειστους στις στοές συναδέλφους τους και με αφορμή την σημερινή συζήτηση στο ΣτΕ της αίτησης αναίρεσης που κατατέθηκε κατά της απόφασης του ΥΠΑΠΕΝ.

«Εφόσον υπάρξει απόφαση για αναίρεση της απόφασης του ΥΠΑΠΕΝ πρέπει να υλοποιηθεί αμέσως από την υπηρεσιακή ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ», τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος των εργαζομένων στις στοές των μεταλλείων Χρήστος Ζαφειρούδας, επισημαίνοντας την ανάγκη να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα και να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …