ΠΕΔΥ: Υπό ρύθμιση η μισθοδοσία των γιατρών

36614d3eb74c178ec3d516ebc27cd13d_L
Θέματα που σχετίζονται αποκελιστικά με την μισθοδοσία των γιατρών του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (ΠΕΔΥ), πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, αποφάσισε να ρυθμίσει το υπουργείο υγείας, με οδηγία του υπηρεσιακού υπουργού Υγείας Θάνου Δημόπουλου.
Πρόκειται για τη μισθολογική κατάταξη στο ΕΣΥ, των γιατρών του ΠΕΔΥ, οι οποίοι είχαν επιλέξει να κλείσουν τα ιατρεία τους και να ενταχθούν με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στο ΠΕΔΥ.
Ο υπουργός απευθύνεται λοιπόν, προς όλες τις υγειονομικές περιφέρειες, πρόκειται να εκδοθούν σχετικές διαπιστωτικές πράξεις, από τις οποίες θα προκύπτει η κατάταξη των γιατρών σε βαθμό, ο πλεονάζων χρόνος στο βαθμό και τα έτη προϋπηρεσίας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …