Πρόσληψη αξιολογητή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Πανεπιστήμιο-ΚρήτηςΣτα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος με ΚΑ3574 και τίτλο «ΘΑΛΗΣ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ-Νανοφωτονικές διατάξεις ημιαγωγών» το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους, ο Ειδικός Λογαριασμός του Πανεπιστημίου Κρήτης (ΕΛΠΚ), ενδιαφέρεται να συνάψει την παρακάτω σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου:

Αντικείμενο έργου: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑΛΗΣ “NANOPHOS”

Αναλυτική περιγραφή αντικειμένου έργου ή/και περιγραφή παραδοτέων:

O/Η αξιολογητής/τρια του έργου θα έχει ως παραδοτέο την Έκθεση Αξιολόγησης, στην οποία θα πρέπει να αξιολογήσει τους ακόλουθους στόχους βάσει προκήρυξης (σελ. 7):

  1. Την ενίσχυση της αριστείας
  2. Την ανάπτυξη της διεπιστημονικής έρευνας, δηλαδή η συγκρότηση ομάδας ή επιτροπής που αποτελείται (συγκρoτείται ) από επιστήμονες πολλών επιστημονικών κλάδων προκειμένου να εξετάσει (ερευνήσει και αποφανθεί) για ένα αντικείμενο που απαιτεί τις γνώσεις εμπειρίες πολλών ειδικοτήτων
  1. Την συνέργεια μεταξύ ερευνητικών ομάδων διαφορετικών ΑΕΙ, Ερευνητικών Κέντρων και Ινστιτούτων που δραστηριοποιούνται στο ίδιο ή διαφορετικό γνωστικό αντικείμενο ώστε να δημιουργηθούν πολλαπλασιαστικά φαινόμενα, να επιτευχθεί οικονομία κλίμακας, να βελτιωθεί η διάχυση της παραγόμενης γνώσης και της τεχνογνωσίας και να αναπτυχθούν μονιμότερες συνεργασίες τόσο στο ερευνητικό όσο και στο εκπαιδευτικό επίπεδο
  1. Την ανάπτυξη συνεργασιών με ιδρύματα και ερευνητικά κέντρα της χώρας και του εξωτερικού.

Αμοιβή αναδόχου: Καθαρό ποσό: 1.065,00€ , ΦΠΑ: 245,00 €, Σύνολο: 1.310,00 €

Διάρκεια σύμβασης: 2 μήνες

Τόπος εκτέλεσης έργου: Στον συνήθη τόπο εργασίας του/της

Επιθυμητός χρόνος έναρξης εκτέλεσης έργου: Οκτώβριος 2015

Απαραίτητα προσόντα:

- Καθηγητής/τρια Α΄βαθμίδας Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος ή Ερευνητής/τρια Α΄ βαθμίδας Ερευνητικού κέντρου της χώρας. Εξαιρούνται τα εμπλεκόμενα στην πρόταση Ιδρύματα, Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

- Ερευνητικό έργο σε άμεση συνάφεια με το έργο, και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των ημιαγώγιμων νανοδομημένων υλικών και επιφανειών, της Οπτοηλεκτρονικής, και της Φωτονικής.

- Εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου επιστημονικού δυναμικού

- Ενεργό συμμετοχή σε ερευνητικά έργα.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τα απαραίτητα αιτούμενα προσόντα αποκλείονται.

Οι ενδιαφερόμενοι (μόνο φυσικά πρόσωπα) μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση thomakis@uoc.gr μέχρι και τις 28-09-2015 (ώρα 14:00).

Κάθε πρόταση πρέπει να περιλαμβάνει:

- Διαβιβαστικό – Βιογραφικό σημείωμα, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος, συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο (προσοχή να αποσταλεί σε ψηφιοποιημένη μορφή, ώστε να φέρει την πρωτότυπη υπογραφή του ενδιαφερομένου). Αναφορικά με το βιογραφικό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν εναλλακτικά, ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο βιογραφικό, που να περιέχει τις απαιτούμενες για την επιλογή τους πληροφορίες.

Οι προτάσεις που θα παραληφθούν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, δεν θα ληφθούν υπόψη. Η υποβολή πρότασης από τον εκάστοτε υποψήφιο συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσης πρόσκλησης.

Στοιχεία επικοινωνίας για την διαδικασία υποβολής προτάσεων και ενστάσεων: Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης του ΕΛΠΚ, Θωμάκης Ζαφείριος , τηλ.: 2810393166, mail: thomakis@uoc.gr

Στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με το αντικείμενο και τους όρους της πρόσκλησης: Καθ. N. ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ, Τηλέφωνο: 2810-394107, mail: pelekano@materials.uoc.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …