Την Παρασκευή η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στην Πάτρα

Από την Αντιδημαρχία Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 θα καταβληθούν στους δικαιούχους των προνοιακών επιδομάτων, τα επιδόματα Ιουλίου-Αυγούστου 2015.

imagesΣήμερα επιστράφηκαν τα εντάλματα πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων από την Υπηρεσία του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με εξαίρεση του επιδόματος των Ομογενών Προσφύγων, η καταβολή του οποίου θα πραγματοποιηθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, λόγω του επιπρόσθετου ελέγχου που χρειάστηκε να διενεργήσει ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η Δημοτική Αρχή κατανοώντας την αγωνία και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των δικαιούχων, συντάσσεται στο πλευρό τους και διεκδικεί να συντομεύσουν οι διαδικασίες καταβολής των προνοιακών επιδομάτων και να σταματήσει η τοκογλυφία των Τραπεζών.

Πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στην ταλαιπωρία και την αγωνία κάθε δίμηνο, χιλιάδων οικογενειών που δικαιούνται τα προνοιακά επιδόματα.

Να εφαρμοστεί και γι αυτή την κατηγορία των πολιτών, το καθεστώς που ισχύει για τις αναπηρικές συντάξεις και τον τρόπο που τις καταβάλουν τα Ταμεία.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …