Τώρα ξεκινά η καταβολή εκλογικών αποζημιώσεων Ιανουαρίου και Δημοψηφίσματος

1415890Με καθυστέρηση μηνών η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης απέστειλε την κατάσταση πληρωμών για την εκλογική αποζημίωση του δημοψηφίσματος και των προηγούμενων εκλογών του Ιανουαρίου, που αφορά 4.117 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015 και για 132 δικαιούχους της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, γραμματέων κλπ., που αφορά στη διενέργεια των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015.

Από την επεξεργασία των στοιχείων προκύπτει ότι 2.205 δικαιούχοι των παραπάνω εκλογικών διαδικασιών δεν είχαν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση για συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) κατά την εκτέλεση της σχετικής ροής πληρωμής.

Τέλος, υπενθυμίζουμε τα ακόλουθα: – Για την πληρωμή είναι απαραίτητη η συμπλήρωση τραπεζικού λογαριασμού (IBAN), μέσω της σχετικής εφαρμογής στην προαναφερόμενη διεύθυνση, από τον κάθε δικαιούχο (έφορο, δικαστικό αντιπρόσωπο, γραμματέα κλπ.). – Η πρόσβαση στο σύστημα για τη συμπλήρωση του τραπεζικού λογαριασμού είναι εφικτή μόνο με τη χρήση των προσωπικών κωδικών του TaxisNe.

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αίτησης σας μέσω της σχετικής εφαρμογής ΕΔΩ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …