Άμεσα 1.800 προσλήψεις σε δήμους και υπουργεία

8114BF954B44C35FCF741E05CF26C5F4Συνεχίζεται ακατάπαυστα προς τις αρμόδιες τριμελείς επιτροπές του Συμβουλίου της Επικρατείας,  η κατάθεση από υπουργεία και Δήμους αιτήσεων, για κατ΄εξαίρεση προσλήψεων προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, κατά την προεκλογική περίοδο.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατέθεσαν αιτήσεις τα εξής υπουργεία:
1) Υπουργείο Οικονομικών ζητεί την πρόσληψη 128 υπαλλήλων με 8μήνη σύμβαση για τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και τις Ανώτερες Σχολές Τουριστικής Εκπαίδευσης καθώς και την πρόσληψη 8 διοικητικών υπαλλήλων με 8μήνη και πάλι σύμβαση εργασίας.
2) Υπουργείο Παιδείας ζητεί την πρόσληψη για 8 μήνες 1,549 πτυχιούχων φυσικής αγωγής για την στελέχωση των ΟΤΑ, των ΝΠΔΔ και των ΝΠΙΔ προς υλοποίηση του προγράμματος «'Αθληση για όλους έτους 2015-2016».
Υπενθυμίζεται ότι το ΣτΕ είχε «κόψει», λόγω ασάφειας, το αίτημα του υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη των πτυχιούχων φυσικής αγωγής και τώρα το υπουργείο επανήλθε με νέο, σαφές αυτή την φορά, αίτημα.
3) Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης ζητεί την πρόσληψη 34 ωρομίσθιων εκπαιδευτικών με 9μήνη σύμβαση για τις 6 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» ανά την Ελλάδα (Ιωάννινα, Λάρισα, Νεμέα, Καλαμάτα, Κρήτη και Συγγρού). Παράλληλα, αιτήματα για προσλήψεις κατέθεσαν οι κάτωθι Δήμοι:
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας ζητεί την πρόσληψη 64 ωρομισθίων εκπαιδευτικών (καλλιτεχνικό προσωπικό) για την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και για το δημοτικό ωδείο του ίδιου Δήμου.
Δήμος Βάρης - Βούλας ζητεί για τον Οργανισμό Αθλητισμού - Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής την πρόσληψη 4 βρεφοκόμων, βοηθών βρεφοκόμων, παιδοκόμων, μαγείρων, καθώς και την πρόσληψη βοηθητικού προσωπικού.
Δήμος Πρέβεζα ζητεί την πρόσληψη 7 καθηγητών μουσικών για το ωδείο Πρεβέζης, καθώς και την πρόσληψη ενός διευθυντή για το ίδιο ωδείο.
Δήμος Πολυγύρου υπέβαλε ερώτημα στο ΣτΕ εάν λόγω της αναστολής των προσλήψεων κατά την προεκλογική περίοδο, μπορεί να προχωρήσει ή όχι ο διαγωνισμός για την πρόσληψη μουσικών οι οποίοι θα επανδρώσουν το δημοτικό ωδείο Πολυγύρου.
Δήμος Σερρών ζητεί την ανανέωση της συμβάσεως ενός υπαλλήλου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του κλάδου οικονομικού -διοικητικού. Ο εν λόγω υπάλληλος θα απασχοληθεί για τις ανάγκες του προγράμματος προώθηση του μαζικού αθλητισμού στην διασυνοριακή περιοχή στο Δήμο Petrich (Βουλγαρία) και στ Δήμο Σερρών «Sports for all» που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα - Βουλγαρία 2007-2913».
Δήμος Τήνου ζητεί την πρόσληψη μιας βοηθού βρεφοκόμου. Δήμος Χαλανδρίου ζητεί την ανανέωση των συμβάσεων του προσωπικού του συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θυμάτων Βίας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …