Ασφαλής πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος μέχρι τις 9.30μμ την Κυριακή

ekloges_02_300_ltr-390x250

Στις 9 με 9.30 το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε την πρώτη ασφαλή πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Αυτό τόνισε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Singular Logic που έχει αναλάβει για μία ακόμη φορά την μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της διαδικασίας στους δημοσιογράφους.

«Τεχνικά και διοικητικά είμαστε έτοιμοι για την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών. Πιστεύω και εγώ πως όλα θα πάνε ομαλά και ότι θα έχουμε σχετικά σύντομα μία εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων», τόνισε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ο οποίος δεν θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη ώρα. Παράλληλα επανέλαβε την σύσταση και την προτροπή σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. «Η ψήφος δεν είναι απλώς δικαίωμα. Είναι υποχρέωση και καθήκον του πολίτη. Ένα καθήκον που επιτρέπει στον κάθε έναν να καθορίσει το δικό του μέλλον και το μέλλον όλης της χώρας. Πρέπει όλοι να αισθανθούμε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τους άλλους να αποφασίζουν για τον εαυτό μας», είπε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει

«Ενα κανονικό κόμμα θα κατέθετε υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εμπρόθεσμα και δεν θα έπαιζε γελοίο …