Διαδικτυακό "ξεπούλημα" των Ελληνίδων λόγω...κρίσης

cybersex-620x320Η οικονομική κρίση σπρώχνει νοικοκυρές στο επικερδές “επάγγελμα” του διαδικτυακού έρωτα, αφού μόνο στην Αττική υπολογίζεται ότι περίπου 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας προχωρούν σε ζωντανό σόου μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή τους για 60 ευρώ.

Ο τζίρος από το “ζωντανό” διαδικτυακό στριπτίζ ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ την ημέρα, καθώς πληθαίνουν συνεχώς οι χρήστες του ίντερνετ που αναζητούν γυναίκες απ΄ όλο τον πλανήτη, διατεθειμένες να αποκαλύψουν τα κάλλη τους μπροστά σε μια ηλεκτρονική “κλειδαρότρυπα”.

Σύμφωνα με την Εspresso, διαπιστώθηκε από τις διαδικτυακές “περιπολίες” που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ότι καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες συνεισφέρουν στον προϋπολογισμό τους με αφορολόγητο χρήμα προσφέροντας για λίγη ώρα σε κοινή θέα τις σεξουαλικές επιδόσεις τους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …