ΚΔΒΜ Θέρμης:Αίτηση και οδηγίες

a1890baf10821c80b48f9ef6277562dc_LΣε όσους ενδιαφέρονται για τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης, θα θέλαμε να επισημάνουμε, πέραν όσων περιέχονται στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας http://www.thermi.gov.gr/info/?p=25830 και τα εξής:
1) Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής, συνοδευόμενες από αντίγραφο ταυτότητας, θα υποβάλλονται από 21/9 έως και 30/9 στο Κ.Δ.Β.Μ. και τα δημαρχεία, πρώην και τωρινό, των τριών δημοτικών ενοτήτων.
2) Την αίτηση με όλα τα προσφερόμενα προγράμματα μπορείτε να βρείτε, εκτός απ’ την ιστoσελίδα του Δήμου Θέρμης, και εκτυπωμένη στους τόπους υποβολής των αιτήσεων.
3) Για να διευκολυνθείτε στην επιλογή των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.kdvm.gr/thematikes, όπου υπάρχουν το προφίλ και το διδακτικό υλικό για αρκετά απ’ αυτά.
4) Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να μην υποβάλλετε την αίτησή σας, αν δεν συμβουλευθείτε πρώτα τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ., που υποδέχονται τις αιτήσεις σας, σχετικά με τα προγράμματα που επιλέξατε.
Όσοι θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα Βασιλικά και τη Μίκρα και έχουν απορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα ή ενδιαφέρονται για προγράμματα ξένων γλωσσών και πληροφορικής, καλό θα ήταν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα στελέχη του Κ.Δ.Β.Μ. πριν υποβάλλουν την αίτησή τους.
5) Λόγω του περιορισμένου αριθμού των τμημάτων που θα υλοποιηθούν φέτος, κατόπιν σχετικής οδηγίας απ’ την Ομάδα Έργου, είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …