Μέχρι Πέμπτη η εγγραφή σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

foitt-thumb-largeΛήγει την Πέμπτη η προθεσμία για την προεγγραφή των νέων φοιτητών και φοιτητριών της χώρας στα AEI και τα ΤΕΙ μετά από παράταση που έδωσε το Υπουργείο Παιδείας για μία ακόμη ημέρα Από το υπουργείο Παιδείας υπενθυμίζεται ότι οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων μέσω της ιστοσελίδας του (www.minedu.gov.gr) οφείλουν να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή προεγγραφής, να συμπληρώσουν και υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση προεγγραφής τους.
Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική προεγγραφή των επιτυχόντων είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους.
Συγκεκριμένα, μέσω της ιστοσελίδας www.minedu.gov.gr οι πρωτοετείς οφείλουν να επισκεφθούν την ειδική εφαρμογή προεγγραφής και να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση προεγγραφής τους. Για την είσοδο στην εφαρμογή θα καταχωρίζουν τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων και τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας που χρησιμοποίησαν στο μηχανογραφικό δελτίο. Αν χρειαστεί, τα σχολεία θα υποστηρίξουν τους επιτυχόντες για την επαναδημιουργία password, σε περίπτωση που δεν τον θυμούνται.
Εως 28/9 με βάση την ταχυδρομική σφραγίδα (η αρχική προθεσμία ήταν 22/9 αλλά δόθηκε παράταση), οι προεγγραφέντες οφείλουν να αποστείλουν στη γραμματεία του τμήματος με courier ή αυτοπροσώπως την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Η προθεσμία 10-22/9 είναι αποκλειστική και δεσμευτική. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι εισαχθέντες μπορούν να απευθύνονται στις Γραμματείες των τμημάτων. Η διαδικασία εγγραφής στις σε στρατιωτικές, τουριστικές και αστυνομικές σχολές ανακοινωθεί από τις ίδιες τις σχολές.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …