Μαύρη εργασία καταγγέλει η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στον κλάδο Εμπορευμάτων

indexΝα τηρήσει το νόμο, τη στιγμή μάλιστα που είχε έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα ελάμβανε άμεσα μέριμνα για όλα τα ζητήματα που είχαν προκύψει, μετά τη συνάντηση που είχε με το Σωματείο, καλεί τη διευθύντρια Εμπορευμάτων της ΤΡΙΑΝΟΣΕ, η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ,που καταγγέλελι στην ακόλουθη ανακοίονωσή της, ότι  οι "σιδηροδρομικοί στον κλάδο Εμπορευμάτων να υποχρεώνονται να εργαστούν τις ημέρες των αναπαύσεων τους χωρίς να αποζημιώνονται, ενώ άλλοι εξακολουθούν να απασχολούνται εκτός έδρας, χωρίς επίσης να αποζημιώνονται, και γενικώς υπάρχει σαφής καταστρατήγηση των διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας".

Ειδικότερα αναφέρει το σωματείο:

«Καλούμε λοιπόν την κυρία Περιστερά να συμμορφωθεί άμεσα με την κείμενη εργατική νομοθεσία και να σταματήσει να αυθαιρετεί σε βάρος των εργαζομένων της διεύθυνσης της! Την προειδοποιούμε δε ότι αν δεν λειτουργήσει με βάση τις εργατικές διατάξεις, θα αναγκαστούμε να κινηθούμε νομικά προκειμένου να προστατέψουμε τα συμφέροντα των συναδέλφων μας. Ελπίζουμε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα επικρατήσει η κοινή λογική και δεν θα αναγκαστούμε να καταφύγουμε στην ελληνική δικαιοσύνη».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …