?omb threat at the Ministry for Finance,Athens, on 28 May, 2014 / ?????????? ??? ????? ??? ????????? ???????????,?????, ???? 28 ?????, 2015

Αδερφός σκότωσε τον αδερφό του-Τραυμάτισε τους γονείς του

?omb threat at the Ministry for Finance,Athens, on 28 May, 2014 / ?????????? ??? ????? ??? ????????? ???????????,?????, ???? 28 ?????, 2015

Ο 38χρονος Η.Π από την Καλαμάτα, επιτέθηκε και μαχαίρωσε θανάσιμα τον 35χρονο αδερφό του Γ.Π, την ώρα που αυτός έβλεπε τηλεόραση γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια τραυμάτισε και τους ηλικιωμένους γονείς του.

Αρχικά μετά το φονικό, επιτέθηκε στον 80χρονο πατέρα του, τον οποίο τραυμάτισε στο πρόσωπο και στα χέρια καθώς και στη μητέρα του, την οποία τραυμάτισε λίγο περισσότερο, επειδή αναστατωμένοι από τις φωνές του 35χρονου πήγαν στο δίπλα δωμάτιο να δουν τι συνέβη.

Παρά το γεγονός ότι ο ηλικιωμένος ήταν τραυματισμένος, κατάφερε να αφοπλίσει τον γιο του, ο οποίος άοπλος κλειδώθηκε στο δωμάτιο του.

Ο 38χρονος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, από τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, συνελήφθη και κρατείται.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βορίδης στον ΣΚΑΪ: Η κυβέρνηση θα βγει ενισχυμένη από την πρόταση δυσπιστίας»

Σχετικά με το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για προανακριτική διάρκειας ο Μάκης Βορίδης απάντησε «να καταθέσουν …