Αυτό και αν είναι! -Πήγαν με γαιδούρια να ψηφίσουν(ΦΩΤΟ)

26120-21

Ένα πρωτότυπο μεταφορικό μέσο διάλεξε μία οικογένεια στη Νέα Τίρυνθα Αργολίδας για να πάει στο εκλογικό τμήμα όπου θα ψήφιζε. ''Ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος έστειλε με αυτό τον τρόπο ένα μήνυμα προς τους πολιτικούς, καθώς είναι δυσαρεστημένος με τα μέτρα λιτότητας που προβλέπουν το διπλασιασμό του συντελεστή φορολόγησης του κλάδου του, από το 13% στο 26%'', σχολιάζει ο Guardian.

ΦΩΤΟ από thestival.gr

«Επίσης, έχουν απώλειες από την επερχόμενη κατάργηση της έκπτωσης στο φόρο πετρελαίου, κάτι που σημαίνει ότι ο κ. Τσιρίκος θα περνά περισσότερο χρόνο καβάλα σε αυτό το άμοιρο γαϊδούρι», γράφει η βρετανική εφημερίδα και δημοσιεύει δύο στιγμιότυπα αυτού του συμβάντος, όπως τα κατέγραψε ο Βαγγέλης Μπουγιώτης για το Associated Press.

Στις φωτογραφίες του thestival.gr, η οικογένεια καταφθάνει με άλογα και γαϊδούρια στο εκλογικό τμήμα, έξω από το οποίο τα άφησαν για να ψηφίσουν.

ΦΩΤΟ από thestival.gr
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης σε CNBC και Bloomberg για την ελληνική οικονομία

Συνεντεύξεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών  στο Bloomberg και το CNBC Συνεντεύξεις στα τηλεοπτικά …