Τσίπρας: «Ο ελληνικός λαός θα επισφραγίσει τη μετάβαση σε μία νέα εποχή»(VIDEO)

2«Η Ελλάδα των δημοκρατικών παραδόσεων προσέρχεται σήμερα στις κάλπες. Ο Ελληνικός λαός θα πάρει το μέλλον στα χέρια του και θα επισφραγίσει τη μετάβαση σε μία νέα εποχή.

Δίνοντας εντολή συνέχειας, σταθερότητας και προοπτικής για μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας που έχει ανάγκη ο τόπος αλλά και για μία κυβέρνηση μάχης που θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια αυταπάρνηση να δίνει τις μάχες για την υπεράσπιση του δίκιου του λαού μας όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και μέσα στη χώρα.

Και τις μεγάλες συγκρούσεις που είναι αναγκαίες, προκειμένου να προχωρήσουμε στις τομές στις αλλαγές στις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος για να ανασάνει για να ξεφύγουμε από το παλιό καθεστώς που μας κρατά καθηλωμένους. Να δώσουμε την προοπτική οι νέοι άνθρωποι να μπορούν να ζήσουν σε αυτόν τον τόπο δημιουργήσουν, να μείνουν εδώ. Αλλά και να γίνει ξανά η χώρα μας ένας ισχυρός και ισότιμος εταίρος στην Ευρώπη.

«Είμαι αισιόδοξος, αύριο ξεκινά μια καινούρια μέρα, μια μέρα που μπορούμε να την κερδίσουμε από σήμερα. Οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, με σταθερά βήματα, γνωρίζοντας τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε είναι αισιόδοξος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, ανοίγοντας δρόμους. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανοίγουμε δρόμους ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν, όταν ο λαός μας είναι στην πρώτη γραμμή, η νέα γενιά, όλα είναι δυνατά».

Αυτό τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας θα ευνοήσει τις επενδύσεις

Να μην ενοχοποιούνται οι επενδύσεις στα ακίνητα, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας σε ομιλία του σε …