Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα - 3 νέα παιδιά νεκρά το λιμάνι(ΦΩΤΟ)

1231Ανείπωτη τραγωδία στην Πάτρα. Τρία νέα παιδιά 2 κορίτσια και ένα αγόρι μόλις 20 ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το Hyundai Atos, στο οποίο επέβαιναν μαζί με ακόμα τρία άτομα, όλοι ίδιας ηλικίας, κάτω από άγωνστες συνθήκες, έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν μέσα στο παλιό λιμάνι στο Μώλο της Αγίου Νικολάου.

Τα δύο παιδιά στην άμεση κινητοποίηση του λιμενικού, ανασύρθηκαν νεκρά, το τρίτο μεταφέρθηκε λιπόθυμο στην ανάνηψη του νοσκομείου αλλά δεν τα κατάφερε.

4 οχήματα της πυροσβεστικής, λιμενικοί και δύτες συνέβαλαν στην όλη κινητοποίηση, στις 6 παρά 20 τα ξημερώματα.

Τα έξι παιδιά, είχαν γνωριστεί λίγες ώρες νωρίτερα σε πάρτι. Όταν τελείωσε το πάρτι επιβιβάστηκαν και οι έξι στο αυτοκίνητο, προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατευθύνθηκε στον δρόμο που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι της Πάτρας και οδηγεί από τον μόλο της Αγίου Νικολάου προς την ιχθυόσκαλα. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, το αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα. Άνδρες του Λιμενικού πραγματοποιούν έρευνες και παίρνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν το πώς βρέθηκε το αυτοκίνητο στη θάλασσα. Ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι λιμενικοί είναι η ολισθηρότητα του οδοστρώματος.

Nεκροί είναι η Ρεγγίνα Ζαπάντη του Ιακώβου, φοιτήτρια από την Πάτρα, ο Ανδρέας Αλέξης του Βησσαρίωνα, φοιτητής Γεωλογίας που εργαζόταν στο καφέ Cielo και ήταν γιος αστυνομικού, ενώ η τρίτη νεκρή είναι η Γεωργιάνα Μουραφέτη από την Καλαμάτα.

Οι τρεις σοροί μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, για να γίνει νεκροψία, ενώ οι τρεις διασωθέντες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «'Άγιος Ανδρέας», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Πάνω από 3 δισ. η αποκατάσταση των ζημιών του “Daniel” και του “Elias”

Από τα 3 δισ. ευρώ, το 1,4 δισ. αφορά τις οδικές και τις σιδηροδρομικές υποδομές - Σημαντικός …