Εθελοντές καθηγητές αναζητά το κοινωνικό φροντιστήριο Λέσβου

ekpaideush_news13_b1Εθελοντές καθηγητές, προκειμένου να στελεχώσει το Κοινωνικό του Φροντιστήριο, αναζητά ο δήμος Λέσβου, ειδικά πό τη στιγμή που η κρίση έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις που οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στα δωρεάν μαθήματα, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Φιλόλογοι, Μαθηματικοί, Φυσικοί – Χημικοί, Πληροφορικής, Βιολόγοι, Αγγλικών, Γερμανικών, Γαλλικών, ΑΟΔΕ, Αρχών Οικονομίας και Κοινωνιολογίας.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και εφέτος την προσπάθεια του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου, παρακαλούνται να το δηλώσουν στα γραφεία του Οργανισμού, Αγίας Ειρήνης 10 στη Μυτιλήνη, τηλ. 22510-27501 εσωτ. 1, υπεύθυνη κα Βάσω Λαγουτάρη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα πρόστιμα ύψους σε 11 επιχειρήσεις – Σκρέκας: «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας»

Αφορούν παραβάσεις των διατάξεων για πλασματικές εκπτώσεις και προσφορές, αλλά και μη ορθή τήρηση της …