Επιπλέον τέσσερις έδρες για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη

pasok-dimar

Η εκλογική άνοδος του ΠΑΣΟΚ κατα 1,5 μονάδες, από 4,64% τον Ιανουάριο στο 6,28% στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση αύξησε την κοινοβουλευτική του δύναμη, από 13 βουλευτές σε 17, στη νέα Βουλή.

Εξελέγησαν όλοι οι βουλευτές που συμμετείχαν στην απερχόμενη Βουλή και τέσσερις ακόμη. Στην Αργολίδα, ο πρώην υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, στη Δράμα η Χαρά Κεφαλίδου, στις Σέρρες ο Μιχάλης Τζελέπης, στο Επικρατείας ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος και στην Αχαΐα όπου ήταν υποψήφια, εκτός από τη Β' Αθηνών, η Φώφη Γεννηματά.

Εφόσον η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κράτησε την έδρα στη Β' Αθηνών, δεν εκλέγεται ο πρώην υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης που είναι τρίτος στη λίστα, και την έδρα της Αχαΐας καταλαμβάνει ο επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Παπαθεοδώρου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης προς Τουρκία: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς τα θαλάσσια πάρκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα ότι είναι δεδομένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για συνέχιση …