Ζητά εξειδικευμένο προσωπικό MKO στην Αγγλία

cropped-RS37027__MG_9532-HR-CMYK-e1399929117579

Η βρετανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Save the Children UK αναζητά προσωπικό υψηλών προσόντων για την κάλυψη των αναγκών της τόσο στην έδρα της στο Λονδίνο όσο και σε διεθνείς αποστολές της.

Η ΜΚΟ, η οποία δραστηριοποιείται σε πάνω από 120 χώρες παγκοσμίως, στοχεύει στην τήρηση των δικαιωμάτων των παιδιών και στην πραγμάτωση των δυνατοτήτων τους.

Οσο για την αποστολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους υποψηφίους έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με καταληκτικές ημερομηνίες τις 16, 20, 22, 28 και 30 Σεπτεμβρίου. Στη βρετανική πρωτεύουσα ζητούνται ενδιαφερόμενοι των έξης ειδικοτήτων: Administration Assistant, Head of Humanitarian Capacity Building, Humanitarian Cash and Markets Adviser, Retail Operations & Communications Manager, Recruitment Coordinator και Child Health (Immunisation) Adviser. Αντιστοίχως, οι θέσεις για τις οποίες οι επιτυχόντες θα πρέπει να διαθέτουν τη δυνατότητα και την επιθυμία να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο αφορούν Emergency Response Personnel-Cash Transfer Operations Manager, αλλά και Emergency Response Personnel-Senior Logistics Manager. Αναλυτικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΜΚΟ, https://jobs.savethechildren.org.uk/home/.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …