Λεβέντης: Θεωρώ ανεπαρκής το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ(VIDEO)

099

Σε μια σύντομη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, του οποίου το κόμμα μπαίνει στη Βουλή με εννέα βουλευτές.

«Άντεξε η Ένωση Κεντρώων και είναι νίκη των νέων αυτής της χώρας. Η σεμνότητα, το ήθος των νέων βουλευτών της Ένωσης Κεντρώων θα είναι υπόδειγμα και θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του επόμενου διαστήματος» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Ωστόσο συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ανεπαρκής το κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», συμπλήρωσε ο κ. Λεβέντης και κατέληξε: «Η εντολή του λαού κατ’ εμέ είναι να είναι κυβέρνηση ευρυτέρου πολιτικού σχήματος. Είναι λάθος η ανάγνωση αν την κάνει ο κ. Τσίπρας ότι μόνος του με τον κ. Καμμένο μπορεί να σηκώσει το βάρος του επόμενου διαστήματος».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …