Πρόσληψη μουσικών από το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Βαρβάρας

20df35fcc2fdf56c7af211e8d101abc8_XL
Την πρόσληψη εκπαιδευτικού-καλλιτεχνικού προσωπικού, για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου , της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγίας Βαρβάρας της Σχολής Χορού, των Εικαστικών τμημάτων και του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών, για το σχολικό έτος 2015-2016, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης , συνολικού αριθμού πενηντατριών (53) ατόμων, ανακοινώνει ο δήμος Αγίας Βαρβάρας.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας αίτηση. Έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση σε μία (1) μόνο θέση:
-Μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Βιογραφικό Σημείωμα.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις ( άρθρο 29 ΠΔ 50/2001).
4. Βεβαίωση Προϋπηρεσίας: Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στον δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα μουσικών ιδρυμάτων εποπτείας του Υπουργείου Πολιτισμού, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Για όλες τις ειδικότητες, η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
Στη βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισμού (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
Η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται ως εξής:
α.Για τους μισθωτούς του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα:
- Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
- Μόνο για όσους απασχολήθηκαν ως ωρομίσθιοι σε οποιαδήποτε σχολή χορού, απαιτείται εκτός από τα ανωτέρω, βεβαίωση εργοδότη στην οποία να αναγράφεται ο συνολικός αριθμός ωρών εργασίας που έχουν πραγματοποιήσει. Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα μπορούν, εναλλακτικά, αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια, το είδος της εμπειρίας και ο συνολικός αριθμός ωρών εργασίας που έχουν πραγματοποιήσει.
β. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες:
- Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης - Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι εξετέλεσε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.
- Υποβολή μίας τουλάχιστον σχετικής σύμβασης ή δελτίων παροχής υπηρεσιών που καλύπτουν ενδεικτικώς τη διάρκεια και το είδος της εμπειρίας. Όταν η προϋπηρεσία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή.
Για την προϋπηρεσία η οποία έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή, επιπλέον των λοιπών κατά περίπτωση δικαιολογητικών που απαιτούνται, ο υποψήφιος προσκομίζει: Όταν κατά το ισχύον νομικό καθεστώς του κράτους η ασφάλιση των εργαζομένων για συγκεκριμένο επάγγελμα ή συγκεκριμένη σχέση εργασίας είναι υποχρεωτική: Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε και στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου.
Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού οργανισμού, είτε πρόκειται για αμιγώς κρατική ή αμιγώς ιδιωτική ή μικτή ασφάλιση. Όταν κατά το ισχύον νομικό καθεστώς του κράτους η ασφάλιση των εργαζομένων για συγκεκριμένο επάγγελμα ή συγκεκριμένη σχέση εργασίας είναι μη υποχρεωτική: Βεβαίωση του εργοδότη στον οποίο απασχολήθηκε και στην οποία να αναφέρεται ο χρόνος και το είδος της απασχόλησης του ενδιαφερομένου.
Υπεύθυνη δήλωση του ιδίου, του Ν. 1599/1986 στην οποία να αναγράφονται επακριβώς ο χρόνος απασχόλησης και το είδος της προϋπηρεσίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. Βεβαίωση της αρμόδιας αρχής του κράτους στο οποίο απασχολήθηκε ότι η ασφάλιση για το συγκεκριμένο επάγγελμα ή τη συγκεκριμένη σχέση εργασίας, δεν είναι υποχρεωτική κατά τη νομοθεσία του κράτους αυτού. Όταν ο χρόνος προϋπηρεσίας έχει διανυθεί σε υπηρεσίες δημοσίου χαρακτήρα της αλλοδαπής μπορεί να αποδεικνύεται και με βεβαίωση του αντίστοιχου δημόσιου φορέα.
Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για το διδακτικό έτος 2014-2015 και αξιολογήθηκαν, θα υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας (διδακτική ή και επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους τίτλους σπουδών που αποκτήθηκαν από 01 Οκτωβρίου 2014 έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων βάσει της παρούσας προκήρυξης και δεν έχουν προσκομιστεί, καθώς και οποιοδήποτε δικαιολογητικό πιστοποιεί μεταβολή στα στοιχεία τους σε σχέση με την προηγούμενη διδακτική περίοδο ή επιπροσθέτως απαιτούνται από την παρούσα προκήρυξη. 5.Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας στο αντικείμενο της ειδικότητας: Πλήρης φάκελος επαγγελματικών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων.
6.Καλλιτεχνικές δραστηριότητες για τις οποίες δεν κατατίθενται αποδεικτικά στοιχεία όπως φωτοαντίγραφα από προγράμματα παραστάσεων (με σημειωμένες τις αναφορές στον υποψήφιο), κ.λπ., δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
-Ότι αυτά που αναφέρονται στην αίτηση και το Βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή
-Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
-Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
-Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
-Τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
8. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αίτησης.
Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικώς συστημένα μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των (σφραγίδα και απόδειξη ταχυδρομείου).
Η κατάθεση των δικαιολογητικών μπορεί να γίνει και από τρίτους εφ' όσον διαθέτουν νόμιμη εξουσιοδότηση.
Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.
Μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλείται η σχετική αίτηση και θα καταχωρείται σε ειδικό πίνακα στον οποίο θα φαίνεται ο κατά σειρά αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης, το επώνυμο, το όνομα και το όνομα πατρός του υποψηφίου και την επομένη της λήξης της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών ο ειδικός πίνακας θα παραδοθεί υπογεγραμμένος εις διπλούν μετά των σχετικών αιτήσεων και των δικαιολογητικών που συνοδεύουν τις αιτήσεις, στην επιτροπή επιλογής εκπαιδευτικού - καλλιτεχνικού προσωπικού, σύμφωνα με το άρθρο 3 του Π.Δ.524/17-6-1980.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …