Πρόσληψη πτυχιούχων σε Πανεπιστήμιο Πατρών και ΙΤΕ

man-sitting-at-office-desk-working.jpg@protect035951803@crop658370cΣτην κάλυψη 14 θέσεων επιστημονικού προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου προχωρούν το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Ερευνας (ΙΤΕ).

Το πανεπιστήμιο θα καλύψει οκτώ θέσεις, εκ των οποίων μία για πτυχιούχο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών ή Φιλοσοφικών Σχολών, μεταπτυχιακό στη διδακτική της ξένης γλώσσας και διδακτορικό στο ίδια αντικείμενο (αιτήσεις έως 17 Σεπτεμβρίου), και μία για πτυχιούχους Βιολογίας με προθεσμία έως 18 Σεπτεμβρίου. Εως τις 23 Σεπτεμβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για τρεις θέσεις πτυχιούχων Χημικών Μηχανικών και από μία στις ειδικότητες: Πολιτικού Μηχανικού με ειδίκευση στις αντισεισμικές κατασκευές, Πληροφορικής και Ιατρικής ή Φαρμακευτικής.

ΙΗΔΛ
Το Ινστιτούτο προκήρυξε έξι θέσεις μεταπτυχιακών επιστημόνων και διδακτόρων. Στις 17 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για τέσσερις διδάκτορες, εκ των οποίων τρεις στις Φυσικές Επιστήμες και ένας στην Πληροφορική, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου για δύο πτυχιούχους Θετικών Επιστημών με μεταπτυχιακό τίτλο στην πυρηνική φυσική και άλλα συναφή αντικείμενα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ποιο είναι το σχέδιο δράσης της Κομισιόν για τις ελλείψεις προσωπικού - Οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Schmit και Ferreira εξηγούν στο Skaigr

Εκατομμύρια άνεργοι στην Ευρώπη αλλά επιχειρήσεις δε βρίσκουν προσωπικό - Τι λένε οι Ευρωπαίοι Επίτροποι Νικολά …