Τσίπρας: Το απόγευμα ορκίζεται εκ νέου πρωθυπουργός

orkom_612758205Το απόγευμα ορκίζεται πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας, όπως προέκυψε από τη συνομιλία του με τον πρόεδρο της Δημοκρατάις Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε την επιθυμία να παρςβρεθεί στη διάσκεψη των ηγετών της Ε.Ε. για το μεταναστευτικό την Τετάρτη στις 18:00 στις Βρυξέλλες και ως εκ τούτου οι διαδικασίες θα προχωρήσουν γοργά.

Η ατζέντα της σημερινής μέρας διαμορφώνεται ως εξής:

-Στις 12 μ.μ. η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα δεχθεί στο γραφείο της στη Βουλή, τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών, Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος θα της ανακοινώσει επίσημα τα αποτελέσματα των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015.

Εν συνεχεία, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μεταβεί στο προεδρικό για να ανακοινώσει το αποτέλεσμα και επισήμως στον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Το απόγευμα, αναμένεται να ορκισθεί ο Αλέξης Τσίπρας Πρωθυπουργός, ενώπιον του ύπατου πολιτειακού παράγοντα.

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης αναμένεται την Τετάρτη.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …