Αν δεν έχετε να πληρώσετε...Μην ανησυχείται! Κάνουμε και δόσεις...

τραπεζα+εφορια κυνηγι21Το "ανθρώπινο" πρόσωπό του δείχνει το κράτος στους εξαθλιωμένους οικονομικά πολίτες του, σε περίπτωση που αδυνατούν να πληρώσουν τον φόρο τους, αν δουν ότι το εκκαθαριστικό τους είναι χρεωστικό.

ΌΧΙ, ΟΧΙ, δεν θα σας τα χαρίσουν υπέρ πίστεως και πατρίδας...

Θα σας κάνουν διευκολύνσεις!!!

Ναι, προσφέρουν και 12 δόσεις ετήσιες οι εφορίες αρκεί να μπουν λεφτά στα ταμεία....Γιατί θα πληρώσετε, απλώς θα το πράξετε τμηματικά!

Ειδικότερα, αν υπάρχει αντικειμενική δυσκολία αποπληρωμής των δόσεων προς την εφορίας δίνεται η ευκαιρία - υπό προϋποθέσεις να ρυθμιστεί το σύνολο της οφειλής σε 12 δόσεις.

Πρέπει όμως να υποβάλλεται αίτηση και να γνωστοποιήσετε στον κάθε άγνωστο πόσο οικονομικά χάλια είστε.

Η αίτηση για υπαγωγή στη ρύθμιση υποβάλλεται ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών (www.gsis.gr) ή με έγγραφη αίτηση στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.

Δεν αρκεί αυτό όμως, αφού έχετε καθήκον να πείσετε ότι είστε άποροι ή μάλλον ότι σας εξαφάνισαν όλα σας τα λεφτά και τώρα έχετε πέσει στην ανάγκη τους και στα "φιλέσπλαχνα" αισθήματα του κράτους δημοκρατίας που βρίσκεται στο πλευρό των αδυνάτων....

Και αυτό ωστόσο θα έχει το κόστος του, καθώς το ποσό που θα ρυθμιστεί επιβαρύνεται με ετήσιο ποσοστό προσαυξήσεων 8,5%, ακόμη κι αν είναι μη ληξιπρόθεσμο.

Αλλά αν δεν είστε κύριοι στη συμφωνία ,δεν το ενδιαφέρει το κράτος τα αίτια που είστε ασυνεπής. Θα σας τιμωρήσει που δεν τηρείται το λόγο σας και θα σας πετάξει ή μάλλον πιο ευγενικά, θα σας κάνει "έξωση", από τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Άντε και καλή συνέχεια στην ανέχεια και στον εξευτελισμό!!!

Κωνσταντίνα Παλαιολόγου

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …