Πέμπτη πιστώνετε η κάρτα αλληλεγγύης

karta4
16,7 εκατ. ευρώ, θα πιστωθούν την Πέμπτη, στους λογαριασμούς της γ' δόσης της Κάρτας Αλληλεγγύης, που αφορούν σε σε 145.359 δικαιούχους.
Έως σήμερα η επιδότηση σίτισης, έχει ωφελήσει συνολικά 349.826 άτομα, που καρπώνονται το συγκεκριμένο βοήθημα, μέσω των δικαιούχων που λαμβάνουν την ανάλογη επιδότηση. Επίσης, ιδιαίτερα θετική είναι πορεία του συγκεκριμένου μέτρου και στα καταστήματα τροφίμων που γίνονται αποδέκτες της Κάρτας Αλληλεγγύης, καθώς έχουν διαπιστώσει σημαντική αύξηση στους τζίρους τους.
Οι δικαιούχοι θα λάβουν από 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει, για να αγοράσουν τρόφιμα. και θα λάβουν συνολικά εννέα μηνιαίες δόσεις, μέχρι και τον Απρίλιο του 2016.
Την ίδια ώρα, έχει ολοκληρωθεί η διασταύρωση στοιχείων για την επιδότηση στέγασης, στην οποία οι διακιούχοι αγγίζουν περισσότερους τους 9.500.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …