Προσλήψεις και στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

imagesΤο Διεθνές Ερευνητικό Κέντρο Νερού Νηρέας του Πανεπιστημίου Κύπρου, προκηρύσσει 2 θέσεις για νέους ερευνητές (Early Stages Researchers (ESRs))*/υποψήφιους διδάκτορες στον τομέα της επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης αστικών λυμάτων.

Αριθμός διαθέσιμων διδακτορικών θέσεων: 2

Ζητούνται ταλαντούχοι νέοι ερευνητές, γεμάτοι όρεξη και ενθουσιασμό, με πτυχίο στη Χημική Μηχανική, Μηχανική Περιβάλλοντος, Αναλυτική Χημεία, Βιολογία ή σε συναφείς κλάδους. Άριστες αναλυτικές και οργανωτικές δεξιότητες, άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (προφορικός και γραπτός λόγος), θέληση και κίνητρο για δουλειά, ικανότητα κατανόησης και επίλυσης τεχνικών ζητημάτων/προβλημάτων, ομαδικότητα, αναπτυγμένη ικανότητα διαπροσωπικής επικοινωνίας, ακεραιότητα χαρακτήρα και λήψη πρωτοβουλιών είναι απαιτούμενα προσόντα. Προηγούμενη πείρα στους τομείς που σχετίζονται με τις πιο κάτω θέσεις θα θεωρηθεί πλεονέκτημα.

Κάθε υποψήφιος που ενδιαφέρεται για τις πιο κάτω θέσεις θα πρέπει να υποβάλει ΔΥΟ αιτήσεις:

  • Μία αίτηση η οποία θα σταλεί μέσω e-mail στη Δρ. Δέσπω Φάττα-Κάσινου (dfatta@ucy.ac.cy) συντονίστρια του προγράμματος Marie Skłodowska-Curie ITN «ANSWER» με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τις 31 Οκτωβρίου 2015.
  • Μία αίτηση για φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΠΜΜΠ) του Πανεπιστημίου Κύπρου (Π.Κ.). Η αίτηση αυτή θα πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Π.Κ.. Η προκήρυξη των θέσεων υποψήφιων διδακτόρων του τμήματος ΠΜΜΠ θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Μεταπτυχιακών Σπουδών του Π.Κ. (http://www.ucy.ac.cy/graduateschool/index.php/el/) αρχές Οκτωβρίου, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων τις 31 Οκτωβρίου 2015.

Το έργο «ANSWER» περιλαμβάνει δράσεις κινητικότητας με στόχο την εκπαίδευση νέων ερευνητών σχετικά με τους μηχανισμούς και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους που σχετίζονται με τη διάδοση των αντιβιοτικών και ανθεκτικών στα αντιβιοτικά βακτηρίων και γονιδίων (τα επονομαζόμενα Α&ΑRB&ARG) σε διάφορα περιβαλλοντικά μέσα (αστικά λύματα, επιφανειακά νερά, έδαφος, φυτά, καρποί, κ.α.), παρέχοντας καινοτόμες λύσεις απομάκρυνσης τους μέσω του σχεδιασμού και εφαρμογής προηγμένων μεθόδων επεξεργασίας

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 31 Οκτωβρίου 2015

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …