Στάση εργασίας κατά των ιδιωτών στο Δ. Χερσονήσου

kathariotitaΗ εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έπειτα από πρόταση-απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού Ηρακλείου Κρήτης, προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, από 09.00-12.00, για όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ του νομού Ηρακλείου Κρήτης και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 09.30, στο δημοτικό κατάστημα Γουρνών, ημέρα και ώρα αποσφράγισης των προσφορών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Τ.Α:

«Η αγωνιστική κινητοποίηση πραγματοποιείται για να αποτραπεί η πολύχρονη προσπάθεια της δημοτικής Αρχής Χερσονήσου να εκχωρήσει εκ νέου σε ιδιώτες την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων του δήμου. Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ του νομού Ηρακλείου Κρήτης αλλά και στους πολίτες ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εκχώρησης της καθαριότητας στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα. Η αντίδραση των εργαζομένων ενάντια στο μπλοκ των ιδιωτικοποιήσεων πρέπει να είναι αγωνιστική, συλλογική και μαζική. Η αγωνιστική, δυναμική και ενωτική παρουσία των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, θα αποτρέψει και αυτή τη φορά την προσπάθεια κατάργησης του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών των ΟΤΑ και θα προασπίσει το δικαίωμά τους στην εργασία».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …