ΤΕΙ Ηπείρου: Προσλήψεις με συμβάσεις έργου

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥΝα συνεργαστεί με τέσσερις (4) εξωτερικούς συνεργάτες για τη στελέχωση της ομάδας υλοποίησης του έργου, με σύμβαση μίσθωσης έργου και δυνατότητα παράτασης, εφόσον το ορίζουν οι ανάγκες υλοποίησης του έργου, μετά από εισήγηση του Επιστημονικά Υπεύθυνου και έγκριση της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, προτίθεται η Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ).

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλλουν έντυπη πρόταση (σε ευκρινές σημείο της οποίας θα αναγράφεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ), σύμφωνα με το υπόδειγμα που διατίθεται, συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων και βεβαιώσεων απασχόλησης καθώς και κάθε άλλο στοιχείο που θα τεκμηριώνει τα στοιχεία της έντυπης αίτησης και το βιογραφικό τους σημείωμα. Επιπλέον προσόντα (όπως πιστοποιήσεις επαγγελματικής εμπειρίας, πιστοποιήσεις γνώσης λοιπών ξένων γλωσσών κ.λπ.) θα συνεκτιμώνται αναλόγως κατά την αξιολόγηση, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει πρακτική εξέταση.

Οι επιλεγέντες εξωτερικοί συνεργάτες θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ως ελεύθεροι επαγγελματίες με σύμβαση ανάθεσης έργου παροχής υπηρεσίας που δεν υπάγεται στο πεδίο εφαρμογής του Π.Δ. 164/2004 (άρθρο 2 παρ.1 και άρθρο 6 παρ. 2), εμπίπτει δε στις εξαιρέσεις της παραγράφου 8 του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997, όπως αυτή είχε τροποποιηθεί με το άρθρο 14 παρ. 2 του Ν. 3369/2005 και διατηρήθηκε σε ισχύ αναριθμούμενη με το άρθρο 10 του Ν.3812/2009.

Οι υποψήφιοι, που ενδέχεται να κληθούν από την επιτροπή αξιολόγησης για διευκρινίσεις, θα πρέπει να είναι σε θέση να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχετικά αποτελέσματα (που οι ίδιοι θεωρούν ως τα πιο αξιόλογα) από τη δική τους αυτοδύναμη επαγγελματική δραστηριότητα ή/και από τη συμμετοχή τους σε ομάδες έργων, στις οποίες οι ίδιοι είχαν αποδεδειγμένα κύρια συμμετοχή. Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέτουν και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση ορθής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά τους.
Η επιτροπή αξιολόγησης θα λάβει υπόψη της μόνο τα στοιχεία που είναι τεκμηριωμένα.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …