Τώρα και "Γαλλόφωνοι" οι δημόσιοι υπάλληλοι

img17238_8b02febf54f65e9ddb525c7878405df0Μαθήματα γαλλικών θα μπορούν εφόσον το επιθυμούν να παρακολουθήουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, το οποίο σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο οποίο θα λάβει χώρα κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 24 ωρών, την χρονική περίοδο από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2015.

Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να αποσταλούν από τις αρμόδιες Υπηρεσίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση grammateia@ydmed.gov.gr μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015.

Στη συνέχεια θα γίνει ο σχετικός έλεγχος και να διαβιβαστούν έγκαιρα από την Υπηρεσία μας τόσο στον Διεθνή Οργανισμό Γαλλοφωνίας όσο και στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …