ΑΕΝ 2015 - 2016:Aναρτήθηκαν τα ονόματα των εισαχθέντων

0f12d56d818c48f8c00dbd19cffbe42c_LΑναρτήθηκαν σε όλα τα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά), και στο κτίριο πρώην ΥΕΝ (Γρ. Λαμπρακη 150), και στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.yen.gr και www.hcg.gr, τα τελικά αποτελέσματα για τις ΑΕΝ και οι Συνολικοί Πίνακες Εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού έτους 2015-2016.
Νέοεισαγόμενοι σπουδαστές που εμπίπτουν στις διατάξεις του αρθρου 26 του κανονισμοί σπουδών των ΑΕΝ (φεκ 1393β/2000) δύναται να υποβάλουν αιτήσεις για μετεγγραφή εντός δεκα (10) εργάσιμων ήμερων απο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, αυτοπροσώπως η' με συστημένη επιστολή (tax. διευθυνση: ακτή Βασιλειάδη, πυλεσ el - ε2, τ.κ.:185 10, πειραιασ).
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:
α) αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία της
β) τέσσερις (04) φωτογραφίες
γ) πρωτότυπο απολυτήριο δείτε εδώ τα αποτελέσματα
Oι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στις ΑΕΝ που έχουν επιτύχει όχι αργότερα απο την 5η Οκτωβρίου 2015 ήμερα Δευτέρα.
Όσοι δεν παρουσιασθούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης και οι θέσεις τούς καταλαμβάνονται απο υποψηφίους της δεύτερης γενικής κατηγορίας που δεν εισήχθησαν.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυξήθηκε η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων της Αθήνας

Αυξημένες κατά 6% οι πληρότητες το πρώτο τρίμηνο   Με μέση πληρότητα της τάξης …