CRI Group: 135 νέες προσλήψεις

68ZM9KKYΣε 135 προσλήψεις συνολικά 45 διαφορετικών ειδικοτήτων νέων τεχνολογιών, προχωρά η CRI Group, η οποία υπέγραψε νέες συμβάσεις με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης (ΕΥΕΔ) η αξία των οποίων υπολογίζεται να ανέλθει στα 11 εκατ. ευρώ ανά χρόνο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Σε κοινοπραξία με τις εταιρίες ATOS και FUJITSU Technology Solutions, η CRI επιλέχθηκε ως μόνος πάροχος ενός ευρέως φάσματος υπηρεσιών Τεχνολογιών της Πληροφορικής (ΤΠ) από την ΕΥΕΔ (EUROPEAN UNION EXTERNAL ACTION SERVICES «EEAS”).

Στο πλαίσιο αυτού του έργου, η CRI αναζητεί να προσλάβει 135 άτομα για 45 διαφορετικές θέσεις εργασίας, όπως Java/J2EE Senior Developers, ColdFusion/PHP SeniorDevelopers, GIS Developers, Mobile Application Developers, Business Intelligence Experts, Project Managers.

Όλες οι αγγελίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας που έχουν έδρα την ΕΕ, βρίσκονται δημοσιευμένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cri-group.eu/en_US/jobs/european-institutions-job-openings.html.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο email: jobs@cri-group.eu.

Η σύμβαση θα καλύπτει την ανάπτυξη, εφαρμογή και συντήρηση συστημάτων πληροφοριών που σχετίζονται με την διαχείριση εγγράφων, διαδικτυακού υλικού και γεωγραφικών δεδομένων, καθώς επίσης και τα εργαλεία ανάλυσης πληροφοριών και δεδομένων. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες θα παρέχονται στην πλειοψηφία τους στην έδρα της ΕΥΕΔ στις Βρυξέλλες.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …