Αναρτώνται οι οριστικοί πίνακες των αναπληρωτών

sxoleio1--4-thumb-large
Σήμερα αναμένεται η ανάρτηση από το Υπουργείο Παιδείας των οριστικών πινάκων αναπληρωτών ΠΕ,  ενώ στις 24/9/2015 θα αναρτηθούν οι πίνακες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Αμέσως μετά θα αρχίσουν οι προσλήψεις με προτεραιότητα στα κενά της πρωτοβάθμιας και στους βασικούς κλάδους μαθημάτων της δευτεροβάθμιας. Η πρόσληψη θα γίνεται τόσο με βάση τη χρηματοδότηση από εθνικούς πόρους (7.000 θέσεις και πλέον) όσο και ΕΣΠΑ.
Κοινές ειδικότητες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα κατανεμηθούν με ευθύνη των Περιφερειακών Διευθυντών, έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα κενά. Ως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των προσλήψεων αναπληρωτών και της κάλυψης των κενών στα σχολεία.
Προτεραιότητα θα δοθεί στις περιοχές όπου δεν λειτούργησαν σχολεία (απομακρυσμένες, ορεινές και νησιωτικές περιοχές) και περιοχές όπου έχουν διαπιστωθεί τα περισσότερα κενά. Αμέσως μετά, 25-26 Σεπτεμβρίου 2015 θα καλυφθούν τα κενά στις δομές της ειδικής αγωγής. Για την πλήρωση των κενών, η Υπηρεσία του Υπουργείου θα στηριχθεί στην πληροφορία της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων My School.
Ως το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος των προσλήψεων αναπληρωτών και της κάλυψης των κενών στα σχολεία, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Άρειος Πάγος: Σήμερα η ανακήρυξη των κομμάτων που θα πάρουν «εισιτήριο» για τις ευρωεκλογές

Η ανακήρυξη των κομμάτων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές θα γίνει σήμερα στον Άρειο Πάγο   …