Εμπορικός Σύλλογος Χαλκίδας: Επιδοτούμενα σεμινάρια ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ

ff8d983fa2c9a7e7d961991e7b2e858f_LΟ Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας σας ενημερώνει, ότι "γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για εκπαίδευση υπαλλήλων εμπορικών επιχειρήσεων για το έτος 2015, σε επιδοτούμενα σεμινάρια από τον ΟΑΕΔ.
Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι ο χρόνος κατάρτισης των συμμετεχόντων είναι 32 ώρες και το ποσό της επιδότησης για κάθε καταρτιζόμενο είναι εκατόν εξήντο (160) ευρώ. Οι ώρες εκπαίδευσης θα είναι εκτός ωραρίου καταστημάτων.
Τα θέματα τα οποία θα διδαχτούν, κατόπν επιλογής μας με τις τρέχουσες ανάγκες, είναι τα εξής :
- Κοινωνικά Δίκτυα και Google : προβολή και διαφήμιση
- Εξειδικευμένα θέματα Εξυπηρέτησης Πελατών : αντιμετώπιση παραπόνων, είσπραξη οφειλών, τηλεφωνική Επικοινωνία
- Marketing και Διαφήμιση σε περιόδους κρίσης : οργάνωση προϋπολογισμού, αξιοποίηση μεθόδων direct marketing
- Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής
- Προχωρημένες Δεξιότητες Πληροφορικής (προϋπολογισμός με excel, οργάνωση - προγραμματισμός με outlook, σύγχρονα εργαλεία internet)
- Διακόσμηση Επαγγελματικών χώρων (βίτρίνα-κατάστημα)
- Επαγγελματική Αγγλική Ορολογία - Υπηρεσίες μετά την πώληση και διστήρηοη πελατών (after sates support 8ί customer loyalty)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτηση τους στα ΚΈΚ PRAXIS, τηλ, 2221074005 (Κος Φραγκάκης & Κα Βαρθάλη), έως την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015.
Πληροφορίες, καθημερινά 9:00 - 17:00, Σάββατο 9:00 - 14:00."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …