Σεμινάρια από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

header_gr
Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του και σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 11/10-09-2015 Απόφαση του Δ. Σ. του ΙΓΕ, προτίθεται να επαναλάβει σεμινάρια διάρκειας 120 και 80 ωρών σε διάφορους κλάδους όπως:
Αγροβιοτεχνίες,
Αμπελουργία - Οινολογία,
Ανθοκομία,
Αυτόματα Συστήματα Άρδευσης,
Βιολογικές καλλιέργειες,
Δενδροκομία - Ελαιοκομία,
Κηποτεχνία, Λαχανοκομία,
Μελισσοκομία,
Φυτοπροστασία,
Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών,
Καλλιέργεια Μανιταριών,
Σαλιγκαροτροφία,
Ποτοποιία
Καλούνται όσοι επιθυμούν να διδάξουν στα ανωτέρω σεμινάρια να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Ι. Γ. Ε., μέχρι την 29/09/2015, αίτηση με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
1. Πτυχίο Γεωπόνου (ΑΕΙ)
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
3. Διδακτική εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο
4. Εργασιακή εμπειρία επί του αντικειμένου
5. Εκπαιδευτικές ικανότητες
6. Επιπλέον τίτλοι σπουδών (MSc. ή PhD) θα ληφθούν υπόψη. Οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή του Ι.Γ.Ε. Τα 1,3,4,5 & 6 πρέπει να πιστοποιούνται από ανάλογες επικυρωμένες βεβαιώσεις. Πληροφορίες δίδονται από τη Διεύθυνση του Ι.Γ.Ε. κάθε μέρα και ώρα, 09:00 π.μ. - 13:30 μ.μ.. στο τηλέφωνο 210¬8011146.
Τα σεμινάρια που διοργανώνει το Ινστιτούτο απευθύνονται σε ενήλικες με σκοπό:
α) την παροχή βασικών επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων σε αγροτικές ειδικότητες που στοχεύουν στην ένταξη, επανένταξη, επαγγελματική κινητικότητα στην αγορά εργασίας και την εν γένει ανέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού και
β) τη συμπλήρωση, εκσυγχρονισμό ή / και αναβάθμιση γνώσεων και δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από τα άλλα συστήματα επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης ή την επανένταξη στην αγορά εργασίας, τη διασφάλιση της εργασίας, την επαγγελματική ανέλιξη και την προσωπική ανάπτυξη.
Κριτήρια Αξιολόγησης:
1. Η μη κατοχή Πτυχίου Γεωπόνου (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή αλλοδαπής (αναγνωρισμένου) αποτελεί κριτήριο αποκλεισμού.
2. Εκπαιδευτικές ικανότητες των εκπαιδευτών που θα επιλεγούν είναι:
α) να είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΚΕΠΙΣ, ή
β) εκπαιδευτής που έχει διδάξει στο Ινστιτούτο μας ή σε άλλο σεμινάριο εκπαίδευσης ενηλίκων πάνω από 150 διδακτικές ώρες ή
γ) εκπαιδευτής απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ (ΣΕΛΕΤΕ).
3. Η διδακτική εμπειρία που θα παρουσιάσει θα πρέπει να είναι σχετική με το σεμινάριο που έχει αιτηθεί να διδάξει και έχει αποκτηθεί τα τελευταία 5 χρόνια.
4. Η εργασιακή εμπειρία του εκπαιδευτή θα πρέπει να σχετίζεται με το σεμινάριο που έχει αιτηθεί να διδάξει.
Τα μαθήματα θα γίνονται πρωινές ή απογευματινές ώρες, στις εγκαταστάσεις του Ι.Γ.Ε., Κηφισίας 182 στο Μαρούσι, και οι μέρες και ώρες διδασκαλίας για το κάθε διδάσκοντα ορίζονται από τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν: Γιατί επαναφέρει της «γκρίζες ζώνες» λίγο πριν συναντήσει τον Μητσοτάκη

Ενοχλεί τον Τούρκο πρόεδρο το ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να προστατέψει το περιβάλλον των …