Την επόμενη εβδομάδα προσωρινοί πίνακες της γ' φάσης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

00-ΕΡΓΑΣΙΑ-EGRG0001G-e1431681938813Για την επόμενη εβδομάδα συγκλίνουν οι πληροφορίες όσον αφορά στην ανάρτηση των προσωρινών πινάκων της γ' φάσης του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, ώστε να γίνουν οι ενστάσεις και να προχωρήσουν αμέσως μετά οι οριστικοί πίνακες των προσλήψεων.

Για τις 19.101 θέσεις απασχόλησης σε υπουργεία, περιφέρειες και Ασφαλιστικά Ταμεία, κατατέθηκαν περισσότερες από 110.000 οι αιτήσεις.

Κια εν αναμονή των αποτελεσμάτων, συνεχίζονται οι καταγγελίες εργαζομένων της α΄φάσης, που ενώ η πρόσληψή τους, ήταν για θέσεις γενικών καθηκόντων, τους ζητήθηκε να εργαστούν στο νεκροταφείο του δήμου. Σε άλλους ζητήθηκε να εργαστούν νυχτερινές ώρες, πέραν του κανονικού ωραρίου τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν προβλεπόταν από τη δημόσια πρόσκληση και τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, προσανατολίζονται να πάρουν τους δικαιούχους από αυτούς τους δήμους, στους οποίους δημιουργήθηκαν προβλήματα και να τους τοποθετήσουν σε άλλες θέσεις, για το ίδιο χρονικό διάστημα και με την ίδια αμοιβή.19.101 θέσεις απασχόλησης σε υπουργεία, περιφέρειες και Ασφαλιστικά Ταμεία

Ο ΟΑΕΔ και το υπουργείο Εργασίας, που συγκεντρώνουν τις καταγγελίες, ενημερώνουν τον ΣΕΠΕ, από τον οποίο ζήτησαν να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Στην τελική ευθεία - Τι αλλάζει

Τι ισχύει για τα μπλοκάκια - Ποιοι απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος - Τι ισχύει …