30 Σεπτεμβρίου λήγει η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών

15863923_12991665.limghandler

Τη νέα παράταση της προθεσμίας καταβολής εισφορών και δόσεων που χορηγήθηκε, έως 30 Σεπτεμβρίου 2015, υπενθυμίζει στους ασφαλισμένους οφειλέτες του, που εντάχθηκαν στην πρόσφατη ρύθμιση Ν.4321/2015, ο ΟΑΕΕ.

Στη νέα παράταση εντάσσονται οι εισφορές δεύτερου και τρίτου διμήνου 2015, μηνιαίες δόσεις ρυθμίσεων Ιουλίου και Αυγούστου που εξοφλούνται με πάγια εντολή (θα καταβληθούν με τη δόση Σεπτεμβρίου), η πρώτη δόση ρύθμισης εφόσον η αίτηση έχει υποβληθεί κατά το χρονικό διάστημα 22.6.2015 - 31.7.2015 και η πρώτη δόση μετάπτωσης προσωρινού διακανονισμού στη νέα ρύθμιση.

Ο ΟΑΕΕ καλεί τους ασφαλισμένους του να αξιοποιήσουν τη νέα παράταση πληρωμής καταβάλλοντας τις, κατά περίπτωση, απαιτητές εισφορές και δόσεις. Με τον τρόπο αυτό, θα παραμείνουν στη ρύθμιση διατηρώντας τα ευεργετήματα και δικαιώματα που παρέχει (κατάταξη σε κατώτερη κατηγορία, ασφαλιστική ικανότητα, ενημερότητα, κλπ).

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …