7 οι προσλήψεις στο Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης

2009051000161-preview
Το Λαογραφικό και Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης που εδρεύει στο Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη επτά (7) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για 8 μήνες, διαφόρων ειδικοτήτων και ενός (1) ατόμου ειδικότητας Φύλαξης -Πληροφόρησης για 4 μήνες, σύμφωνα με το αρθ.21 του Ν.2190/94,όπως ισχύει σήμερα, ειδικότερα: 101 - ΠΕ ΛΑΟΓΡΑΦΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΩΝ - άτομα 1
102 - ΠΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ - ΑΡΧΕΙΟΝΟΜΩΝ - άτομα 1
103- ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ - άτομα 1
103 - ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ- άτομα 4
104 - ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ- άτομα 1

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία της Υπηρεσίας μας, Βασ. Όλγας 68, κατά τις ώρες από 10.00-13.00 εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας.
Ολόκληρη η ανακοίνωση διατίθεται στα γραφεία της Υπηρεσίας και στην ιστοσελίδα του Μουσείου http://www.lemmth.gr
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη για το Πρόγραμμα «Αιγίς»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στο νέο πιο αυστηρά επιχειρησιακό δόγμα με στόχο να αντιμετωπίζονται οι …