Coca-Cola 3Ε: Μία θέση εργασίας

coca_0Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμφιαλώσεως των προϊόντων της The Coca-Cola Company, με πωλήσεις περισσότερων από 2 δισεκατομμυρίων μονάδα περιπτώσεις, σε 28 χώρες, εξυπηρετώντας περίπου 560 εκατομμύρια κατοίκους. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα και μέλος της Ελληνικής ομάδας Coca-Cola.

Από την ίδρυσή της το 1969, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με στόχο να προσθέσει αξία για τους καταναλωτές, τους πελάτες, τους υπαλλήλους και τους προμηθευτές και συμβάλει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ελληνική οικονομία και στις τοπικές κοινότητες, όπου δραστηριοποιείται.

Μπουκάλια της Coca-Cola Τρία Έψιλον, διανέμει και διακινεί τα προϊόντα της Coca-Cola Company, μαζί με μια σειρά από τα δικά της προϊόντα, όπως οι χυμοί ΑΜΙΤΑ και Frulite, το εμφιαλωμένο νερό ΑΥΡΑ, Τσακίρης Σνακ πατάτας, καθώς και προϊόντα σε συνεργασία με άλλες εταιρείες, όπως το έτοιμο να πίνουν καφέ illy καφέ, το μίξερ Schweppes, το ενεργειακό ποτό τέρας ένα...

ΚΛΕΙΔΙ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ:

Προετοιμασία των οικονομικών καταστάσεων (P & L, ισολογισμό, ταμειακές ροές) σε επίπεδο BU για τα πραγματικά στοιχεία, σε συντονισμό με την ομάδα του BSO προετοιμασία των οικονομικών καταστάσεων σε επίπεδο BU για τροχαίο εκτίμηση και επιχειρηματικό σχέδιο προετοιμασία al παρουσιάσεων που σχετίζονται με αποτελέσματα της εταιρείας στην ομάδα και να την κορυφή διαχείρισης EBIT διακύμανση ανάλυση συντονισμός και συνεργασία με όλες τις αρμόδιες διευθύνσεις για τη διαδικασία σχεδιασμού Ad hoq αιτήσεις και σενάρια για σκοπούς σχεδιασμού προετοιμασία ετήσια δήλωση για Ελλάδα) Εμφιαλωτή & ΤΣΑΚΙΡΗΣ επιχειρήσεων) συντονισμός θα όλα τα σχετικά τμήματα για το κλείσιμο ΥΕΝΔ.

Προσόντα βασικά κριτήρια:

Πτυχίο Πανεπιστημίου, οικονομικά/χρηματοοικονομικά ACCA ή CIMA δίπλωμα σε εξέλιξη ή ολοκληρώθηκε άριστη γνώση της αγγλικής προηγούμενη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 χρόνια σε οικονομική αναφορά SAP περιοχή εκτεταμένη γνώση ισχυρή αναλυτικές ικανότητες παίκτης της ομάδας διαχείρισης χρόνου δεξιότητες, δεξιότητες επικοινωνίας, προσοχή στην λεπτομέρεια.

Επιθυμητό κριτήρια:

MSc στη χρηματοοικονομική ή MBA θα θεωρηθεί ως ένα περιουσιακό στοιχείο γενική στενή η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι εργοδότης ίσων ευκαιριών.

Αίτησή σας πραγματοποιείται σε μια πλήρη εμπιστοσύνη, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων. Αναφορές δεν θα ληφθεί χωρίς ρητή άδειά σας.

Εργασία: Χρηματοδότηση πρωταρχική θέση: GR-Αττική-Αθήνα-πρόγραμμα: πλήρους απασχόλησης καταληκτική ημερομηνία: 25 Σεπτεμβρίου 2015, 11:59:00 μ.μ.

Δειτε εδω περισσότερα

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …