Δημοτικό Ωδείο Παλαμά: 4 προσλήψεις

A-3530-1324636663
Ανακοίνωση για την πρόσληψη καλλιτεχνικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, επί αντιτίμου για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Παλαμά του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.
Για την διαδικασία επιλογής η τριμελούς επιτροπή επιλογής θα συνεδριάσει στην έδρα του ΝΠΔΔ Δήμου Παλαμά «Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.» την 12-10-2015.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία) και να την υποβάλουν , είτε αυτοπροσώπως , είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση, Πατριάχου Γ.Ε.& Παπάγου Παλαμάς Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π. ΤΚ 43200 , υπόψη κ. Βησσαρίου Βασιλικής (τηλ. Επικοινωνίας, 2444022941 ).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι , όπου προβλέπεται , πρέπει να είναι διπλωματούχοι ή πτυχιούχοι στην αντίστοιχη ειδικότητα .
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά.
1) Αίτηση .
2) Αντίγραφο διπλώματος ή πτυχίου σπουδών τους.Βεβαίωση βαθμολογίας .
3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης .
4) Βεβαιώσεις προυπηρεσίας - εμπειρίας ( σε έτη ) .
5) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας .
Σημείωση.Η προυπηρεσία - εμπειρία αποδυκνύεται με προσκόμιση βεβαιώσεων απασχόλησης από τον εκάστοτε φορέα.
Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη και ακρόαση , εφόσον η επιτροπή κρίνει ότι αυτό είναι απαραίτητο .
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών .
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ
1. Τίτλοι Σπουδών.
2. Οικογενειακή Κατάσταση (3τεκνος-πολύτεκνος).
3. Ανήλικα Τέκνα.
4. Βαθμός Τίτλου Σπουδών. 5
. Εμπειρία-Προυπηρεσία (σε έτη)
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …