3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή των δημοτικών υπαλλήλων στο Ηράκλειο Κρήτης

ota14214027423ωρη στάση εργασίας από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι για όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης αντιδρώντας στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής Χερσονήσου να εκχωρήσει την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων σε ιδιώτες, εξήγγειλε για τυην Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με σκοπό της προάσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου Χερσονήσου, που όπως καταγγέλλει βάζει στο στόχαστρο η Δημοτική Αρχή επιχειρώντας να εκχωρήσει την αποκομιδή και μεταφορά των απορριμμάτων στους ιδιώτες, με βάση απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει:

"Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που αφορά σε προσπάθεια Δημοτικής Αρχής να εκχωρήσει υπηρεσίες του Δήμου σε ιδιώτες. Καθίσταται λοιπόν ξεκάθαρο σε όλους τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, αλλά και στους πολίτες, πώς υπάρχει οργανωμένο σχέδιο ανάθεσης της καθαριότητας στα μεγάλα επιχειρηματικά-εργολαβικά συμφέροντα.

Η αντίδραση των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να είναι συλλογική και μαζική και για το λόγο αυτό η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί όλο το προσωπικό των Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης να συμμετάσχει δυναμικά στην 3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ της Παρασκευής, αλλά και στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Γουρνών, στις 9.30 το πρωί, ημέρα και ώρα αποσφράγισης των προσφορών.

Με την παρουσία εκπροσώπων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. του Νομού Ηρακλείου Κρήτης θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου, την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015, στις 11.00 το πρωί στην αίθουσα Α. Παπανδρέου στη Λότζια του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης προκειμένου να δημοσιοποιήσει τις θέσεις του για τα απορρίμματα και να αποκαλύψει τις μεθοδεύσεις της Δημοτικής Αρχής να αναθέσει την αποκομιδή και τη μεταφορά τους σε ιδιώτες."

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …