Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος: Χρειάζεται Επικουρικό προσωπικό

index
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος ανακοινώνει ότι καταρτίζει καταλόγους επικουρικού προσωπικού κατά κλάδο, για τους κλάδους ΤΕ Πληροφορικής, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Νοσηλευτικής, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΔΕ Νοσηλευτικής και ΔΕ Τεχνικού (ειδικότητα μαγείρων) για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των Παραρτημάτων και της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ως ακολούθως:

Παράρτημα ΑΜΕΑ Εύβοιας

1 ΤΕ Πληροφορικής

3 ΤΕ Νοσηλευτικής

7 ΔΕ Νοσηλευτικής

Παράρτημα ΑΜΕΑ Φθιώτιδας

7 ΤΕ Πληροφορικής

1 ΔΕ Νοσηλευτικής

Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

1 ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

1 ΔΕ Τεχνικού (ειδικότητα Μαγείρων)

Κεντρική Υπηρεσία Κ.Κ.Π.

1 ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού

Οι αιτήσεις που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
  2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών
  3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού (επισυνάπτεται).
  5. Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των επιδοτούμενων ανέργων
  6. Φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών όπως προβλέπονται στις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2012, και αποδεικνύουν την ύπαρξη εμπειρίας.

Το επικουρικό προσωπικό κατά τον χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου του Κέντρου.

Οι ενδιαφερόμενοι των παραπάνω κλάδων μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για έναν μόνο κλάδο. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων καθορίζεται σε 15 ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της δημοσίευσης της ανακοίνωσης στον τύπο ή της ανάρτησης της στα καταστήματα των παραρτημάτων και της Κεντρικής Υπηρεσίας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσής της στον τύπο. Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την λήξη της προθεσμίας δεν θα αξιολογηθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Κεντρική Υπηρεσία του Κ.Κ.Π. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος στο τηλέφωνο 22313 51110 κ. Μπούρα Κατερίνα ή κ. Μελέτη Παρασκευή κατά τις ώρες 7.00 έως 15.00

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σακελλαροπούλου για τα 50 χρόνια Αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι τα τραύματα της Μεταπολίτευσης μας καλούν σε …