Άντες πάλι με εξαγγελίες προσλήψεων στην υγεία

nosokomeio8

Προσλήψεις και στελέχωση των δημόσιων νοσοκομείων προανήγγειλε ο νέος υπουργός Υγείας  Ανδρέας Ξανθός, τονίζοντας ότι η Υγεία βρίσκεται σε ένα διαρκή κίνδυνο λειτουργικού μπλακ άουτ, τονίζοντας πως πρώτο μέλημα θα είναι η έκτακτη ενίσχυση του ΕΣY, η ομαλοποίηση της χρηματοδότησης των νοσοκομείων, η καταπολέμηση της προκλητής ζήτησης και να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Ως προς τη διαφθορά στο χώρο της Υγείας, τόνισε πως μόλις το 10% αφορά το φακελάκι και πως ο μηχανισμός παραοικονομίας που λειτουργεί με τα υλικά «συνεχίζει να γλεντάει».

Πάντως απέφυγε επιτυχώς να αναφερθεί στις προσλήψεις που επί ένα χρόνο εξήγγειλε ο προκάτοχός του, όταν ο ίδιος ήταν αναπληρωτής επί υπουργίας Κουρουμπλή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …