Αρνούνται μερική λειτουργία των μεταλλείων Χαλκιδικής οι εργαζόμενοι

metallorixxxxoi

Αντίθετοι σε κάθε σενάριο που αφορά στην μερική επαναλειτουργία των εργασιών των μεταλλείων της Χαλκιδικής, δηλώνουν οι εργαζόμενοι, που υποστηρίζουν πως οι κινητοποιήσεις και οι διεκδικήσεις τους θα συνεχιστούν έως ότου όλοι επιστρέψουν σε κανονική και πλήρη απασχόλησης.
Την προσεχή Δευτέρα πρόκειται να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και της εταιρείας σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.
της εκμετάλλευσης.
«Είμαστε μια ομάδα, και ενωμένοι θα επιστρέψουμε σε όλα τα μέτωπα της εργασίας μας. Κρατάμε ενιαίο τον αγώνα μας. Όποιες άλλες σκέψεις θα μας βρουν κάθετα ενάντιους. Το έργο είναι αδιαίρετο και ενιαίο», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών και υπαλλήλων "Αγία Βαρβάρα" Γιώργος Χατζής.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …