Δύο με σύμβαση έργου στον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό

dhmhtra-elgo

Το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ σύμφωνα με την αρ. 3954/24-09-2015 ΑΔΑ: BXTΩΟΞ3Μ-ΓΨΙ Απόφαση έγκρισης της Προϊσταμένης του ΙΓΒ&ΦΠ, εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη δύο (2) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικά πρόσωπα (κατά τα άρθρα 681 και τα επόμενα του Αστικού Κώδικα και κατά του αρθρ. 6 του Ν.2527/1997 όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει) για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο: “Δημιουργία Βοτανικού Κήπου Κυκλάδων στη Σύρο”.

1η Σύμβαση

Το αντικείμενο της σύμβασης θα είναι: η σύνταξη μελέτης αρχιτεκτονικής τοπίου με σκοπό την υλοποίηση Βοτανικού Κήπου στη Σύρο για τη διατήρηση αυτοφυών ειδών αντιπροσωπευτικών του Ν. Κυκλάδων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχιούχο Γεωτεχνικών επιστημών – (ΠΕ) Γεωπόνο με ειδίκευση στην Αρχιτεκτονική τοπίου, με εμπειρία στο σχεδιασμό ενοτήτων βλάστησης με την αξιοποίηση των ειδών της ελληνικής χλωρίδας και στο σχεδιασμό βοτανικών κήπων.

Η καταρτιθησόμενη σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια έως δύο (2) μηνών από την υπογραφή της. Το ποσό της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο ορίζεται στο ποσό των 5.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κρατήσεων, θα καταβληθεί δε, με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλόμενου, και θα πρέπει να υποβάλλεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

2η Σύμβαση

Το αντικείμενο της σύμβασης θα είναι: η αποτύπωση του τοπογραφικού σχεδίου του κτήματος καθώς και η σύνταξη μελέτης αξιολόγησης και επαναχρησιμοποίησης των υφιστάμενων κατασκευών και υποδομών του υπό δημιουργία Βοτανικού Κήπου Σύρου με τη χρήση υλικών και μέσων φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο καθώς και με παρεμβάσεις από σύγχρονους αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Πτυχιούχο Πολυτεχνικής Σχολής (ΠΕ) Αρχιτέκτονα Μηχανικό ή (ΠΕ) Πολιτικό Μηχανικό, με εμπειρία στο βιοκλιματικό σχεδιασμό και στη χρήση φυσικών υλικών και παραδοσιακών τεχνοτροπιών και τουλάχιστον εμπειρία έξι μηνών σε έργα συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης κατασκευών.

Η καταρτιθησόμενη σύμβαση μίσθωσης έργου θα έχει διάρκεια έως δύο (2) μηνών από την υπογραφή της. Το ποσό της αμοιβής για το ανατιθέμενο έργο ορίζεται στο ποσό των 5.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και κρατήσεων, θα καταβληθεί δε, με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών του αντισυμβαλλόμενου, και θα πρέπει να υποβάλλεται ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

Όσοι επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλούνται να υποβάλουν εγγράφως αίτηση πρόταση για τη σύναψη της 1ης και 2ης σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ” άρθρο 681 ΑΚ, μέχρι και την 9η Οκτωβρίου 2015 και ώρα 14:00, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ. 3955/24-09-2015 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος». Η πρόταση υποβάλλεται στα γραφεία του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Έρευνας, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, στην περιοχή της Ελληνικής Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης ΤΚ. 57001 ΤΘ. 60458.

Προτάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνουν αποδεκτές. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 471 110, εσωτ.: 0 220 στη Δρ. Ελένη Μαλούπα, Επιστημονικά υπεύθυνη του προγράμματος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Λεωφορεία. Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Λεωφορεία ΟΑΣΑ – Στάσεις εργασίας την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024   Αστικά λεωφορεία ΟΑΣΑ. Στάσεις εργασίας …