Ενημέρωση για την ασφαλιστική ικανότητα για το 2016 των υγειονομικών από το ΕΤΑΑ

1684068
Το ΕΤΑΑ ενημερώνει τους ασφαλισμένους του ΤΣΑΥ ότι απαραίτητη προϋπόθεση για να καταχωρηθεί η ασφαλιστική ικανότητα για το 2016, ηλεκτρονικά στο πρόγραμμα «ΑΤΛΑΣ», προκειμένου να έχετε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη , είναι η επικαιροποίηση του ηλεκτρονικού τους φάκελου.
Το ΕΤΑΑ δίνει προθεσμία έως 30-9-2015 με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ταμείου ώστε να επικαιροποιήσουν το ιστορικό απασχόλησης τους, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, συμπεριλαμβανομένης και της Διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).
Η επικαιροποίηση αφορά όλους τους υγειονομικούς (ιατρούς –φαρμακοποιούς του Ε.Σ.Υ. ,Π.Ε.Δ.Υ., Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έμμισθους υγειονομικούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ.λ.π).
Οι ασφαλισμένοι που έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση , είναι επιδοτούμενα άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι, ή υπάγονται στις διατάξεις του Ν.4320/2015 για παροχές σε είδος, ακολουθούν για την διάρκεια της ασφαλιστικής τους ικανότητα τα οριζόμενα στους αντίστοιχους Νόμους και στις σχετικές ανακοινώσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με τις Υπηρεσίες των Τομέων Υγειονομικών, είτε τηλεφωνικά , είτε ηλεκτρονικά μέσω του tsay-portal@tsay.gr , είτε συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την σχετική αίτηση (πατήστε εδώ) με FAX ή στην Κεντρική Υπηρεσία (2108811990), ή στην Διεύθυνση Θεσσαλονίκης (2310518101)ή στα περιφερειακά τμήματα και γραφεία των Τομέων Υγειονομικών Διευκρινιστικά αναφέρεται ότι η ασφαλιστική ικανότητα και συνεπώς η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη για το 2015, ισχύει μέχρι 31-12-2015 και πριν την λήξη της θα πρέπει να ελεγχθεί η ηλεκτρονική καταχώρηση για το επόμενο έτος (2016) , προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …