Πλημμύρισαν η φτώχια, οι άστεγοι και οι πεινασμένοι μαθητές την Πάτρα(VIDEO)

astegoi6565_04578

Σε πόλη άστεγων οικογενειών, πεινασμένων μαθητών ακόμα και στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών, απόρων που ξεπερνούν τις 4.000, έχει μετατραπεί πλέον η Πάτρα, με την κρίση κάθε ημέρα να βαθαίνει σε επικίνδυνο ρυθμό και την Δημοτική αρχή με μειωμένα κονδύλια κατά μισό εκατομμύριο ευρώ, να μην μπορει να διεκπεραιώσει όλες τις ανάγκες.

Ο προέδρος του κοινωνικού τομέα Θεόδωρος Τουλγαρίδης, αποκάλυψε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου "Καφές και Εφημερίδα" στο Ράδιο Γάμμα, ότι καθημερινά κατατίθεται μία αίτηση στον δήμο από άστεγη οικογένεια ή μεμονωμένα άτομα, αιτήσεις από απόρους αλλά αι σχολεία για την σίτιση μερίδας μαθητών που απειλούνται με πείνα.

Την περασμένη εβδομάδα σε νηπιαγωγείο της Πάτρας, κοριτσάκι για ημέρες δεν προσήλθε γιατί η μητέρα του δεν είχε να βάλει τρόφιμα, μέσα στο κουτάκι του, για πρωινό!!!

Δυστυχώς πολύ σύντομα θα απευθυνθούμε και πάλι με εκκλήσεις μας στους δημότες για να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους», τόνισε ο κ.Τουλγαρίδης, συμπληρώνοντας ότι μέσα στο Φθινόπωρο ίσως ξεκινήσει το πρόγραμμα στέγασης για 25 άστεγους της πόλης και μέσα στο 2016 να αποκτήσει ο Δήμος και Στέγη Αστέγων σε κτίριο-κληροδότημα, στο οποίο θα γίνουν οι σχετικές παρεμβάσεις.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …