Στα 1.500 ευρώ το όριο των περικοπών στις συντάξεις

συνταξεις9

Στα δύο θα χωριστούν τελικά οι Έλληνες με τα όρια που θα μπουν στο ζήτημα των συντάξεων, αφού από το κράτος θα χωριστούν σε προνομοιούχοι και αδικημένοι, χωρίς να δηλώνουν επίσημα, ότι αυτοί που λαμβάνουν συντάξεις λεγόμενες "υψηλές", δεν τις έχουν κλεμμένες, αλλά πλήρωναν χρόνια ασφαλιστικές εισφορές.

Αντί λοιπόν να αυξήσουμε σαν χώρες τις συντάξεις πείνας, επιχειρούμε το "διαίρειν και βασίλευε"....

Κάτι τέτοιο προκύπτει από τις δηλώσεις του νυν και πρώην υπουργού εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, σύμφωνα με τον οποίο «Εμείς επιδιώκουμε να μην μειωθεί καμία σύνταξη, αλλά διασφαλίσουμε μόνο για τις μικρές και τις μεσαίες συντάξεις".

Με δηλώσεις του στο Real FM, οι μικρέ ςσυντάξεις οριοθετήθηκαν κάτω των 1.000 ευρώ και ως μεσαίες οι συντάξεις από 1.000 – 1.500 ευρώ, οπότε οι υψηλοσυνταξούχοι λαμβάνουν σύνταξη  από 1.500 ευρώ και πάνω.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ισραήλ: Ο οίκος S&P υποβαθμίζει το αξιόχρεο του Ισραήλ

"Η πρόσφατη εξάπλωση της σύγκρουσης με το Ιράν μεγεθύνει τους γεωπολιτικούς κινδύνους" Ο διεθνής οίκος …