Σύμβουλος Πώλησης ζητείται από την ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ στην Κόρινθο

kaykas

"Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του Ηλεκτρολογικού Υλικού και δ ιαθέτουμε εξειδικευμένα Τμήματα Φωτισμού, Φωτοβολταϊκών, Βιομηχανικού Υλικού και Κτιριακών Λύσεων, καθώς και δύο υπερσύγχρονες μονάδες Παραγωγής Ηλεκτρολογικών Πινάκων.
Απαριθμούμε 47 σημεία εταιρικής παρουσίας σε πανελλαδικό επίπεδο και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε 5000 πελάτες σε καθημερινή βάση.
Συνδυάζουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα και οργανωτικές δομές που μας επιτρέπουν να είμαστε η αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών μας και τ ο πετυχαίνουμε, επειδή μαζί μας εργάζονται μόνο οι καλύτεροι της αγοράς.
Επιλέγουμε και δημιουργούμε ικανά στελέχη, που με την εξαιρετική τους απόδοση, συμβάλλουν στον εντοπισμό και την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που ανακύπτουν.
Εάν πιστεύετε ότι οι γνώσεις, οι ικανότητες και τα μελλοντικά σας σχέδια ταιριάζουν με εμάς, τότε ίσως σας ενδιαφέρει η θέση που θέλουμε να καλύψουμε. "
Περιγραφή Ρόλου / Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού
O / H Σύμβουλος Πώλησης, θα έχετε την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και της υποστήριξης τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρείας προτεραιότητες του εργασιακού , εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.
Αναζητάμε
Υποψήφιο/α που πιστεύει και επενδύει στην προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη, με προσανατολισμό στα αποτελέσματα.
Ο ρόλος, απαιτεί πολύ καλή γνώση των προϊόντων και των τεχνικών πώλησης και εξυπηρέτησης των πελατών, καθώς και συμμετοχή σε όλες τις προωθητικές ενέργειες - καμπάνιες που υλοποιούνται αλλά και επίτευξη στοχοποιήσεων.
Προφίλ υποψηφίου
Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας
Γνώση αγγλικής γλώσσας
Ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων
Άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
Ηλικία 22-35 και εμπειρία τουλάχιστον 2 έτη σε αντίστοιχη θέση
Εάν επιλεγείτε για την θέση
Θα παρακολουθήσετε ένα Εκπαιδευτικό 15ήμερο, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας αλλά και στην εταιρική μας φιλοσοφία. Επίσης θα παρακολουθήσετε εξειδικευμένη εκπαίδευση με συγκεκριμένη θεματολογία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εργασιακού σας ρόλου.
Κατά την διάρκεια της Εισαγωγικής σας Εκπαίδευσης θα γνωρίσετε την βασική δραστηριότητα όλων των τμημάτων της εταιρείας, την προϊοντική γκάμα και τις διαδικασίες μας.
Εάν σας ενδιαφέρει να εργαστείτε μαζί μας, παρακαλώ ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο για να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας με φωτογραφεία:
http : // corporate . kafkas . gr / cl / theseis - ergasias -601. htm ? lang = el & path =1655762422

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …