Το επιτρέψαμε....Να αυξηθεί η Γερμανική Εργασία σε βάρος της Ελληνικής

anergia-douleia

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσίας της Γερμανίας, το δεύτερο τρίμηνο του έτους οι πραγματικοί μισθοί αυξήθηκαν κατά 2,7% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση που έχει καταγραφεί από το 2008, όταν η υπηρεσία άρχισε να συγκεντρώνει τέτοιου είδους στοιχεία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή οικονομία αυτή της Γερμανίας, το ποσοστό της ανεργίας έχει υποχωρήσει στο 4,7%, ενώ οι μισθοί αυξάνονται με τους ταχύτερους ρυθμούς των τελευταίων τουλάχιστον επτά ετών. Και αυτό, την ώρα που στη χώρα μας μισθοί και συντάξεις κόβονται και η ανεργία έχει φτάσει στο 25,5%.

Έτσι επιτρέψαμε να γίνει: Να ισχυροποιήσουμε την αγορά εργασίας της Γερμανίας, όταν αφήσαμε την χώρα μας να υπακούει διαταγές συρρίκνωσης της εργασίας και αλματώδους ανόδου της ανεργίας.

ΕΥΓΕ.....

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …