Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου: 46 οι προσλήψεις

oaed_17
Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοινώνει την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου και των παραρτημάτων αυτού, με σύμβαση Ορισμένου Χρόνου επί ωρομίσθια για εννιά μήνες, συνολικού αριθμού 46 ατόμων για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες
Για όλες τις κατηγορίες (ΠΕ-ΔΕ)
1. Όλα τα κύρια προσόντα όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση με τη σειρά που ορίζονται ανά ειδικότητα
2. Συνέντευξη και ακρόαση τριμελούς επιτροπής (μετά το πέρας της 10ήμερης προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων των υποψηφίων κατόπιν τηλεφωνικής πρόσκλησης)
-Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν διπλωματούχοι των ανωτέρων θέσεων, θα προτιμηθούν πτυχιούχοι.
-Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν καθηγητές με διορισμό από το Υπουργείο Πολιτισμού ως καθηγητές θα προτιμηθούν δάσκαλοι
-Οι καθηγητές του ωδείου θα εξυπηρετούν και τις ανάγκες των παραρτημάτων του κατόπιν εντολής της Διοίκησης της Επιχείρησης.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1. φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας των δύο όψεων
2. φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού στην Ελληνική γλώσσα όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001 και Ν 148/11914)
3. φωτοαντίγραφο βεβαίωσης της αναλυτικής βαθμολογίας διπλώματος ή πτυχίου του
4. Βεβαίωση ανεργίας από ΟΑΕΔ
5. Αποδεικτικά προϋπηρεσίας στο αντικείμενο με βεβαιώσεις από ασφαλιστικό φορέα, τύπου ΑΣΕΠ (ΙΚΑ , ΟΑΕΕ κτλ)
6. Βεβαίωση του Υπουργείου Πολιτισμού στην οποία να αναγράφεται ο αριθμός διορισμού του ως καθηγητής στα αναγνωρισμένα όργανα
7. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)
8. Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
9. Βιογραφικό σημείωμα
Οι υποψήφιοι των ανωτέρων ειδικοτήτων πρέπει να είναι από 18 έως 65 ετών. ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΛΟΙΠΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ
Η σειρά κατάταξης των υποψηφίων που έχουν την ίδια εντοπιότητα καθορίζεται μεταξύ τους με τα ακόλουθα κριτήρια:
1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ (15 μονάδες ανά μήνα εμπειρίας και έως 60 μήνες)
2. ΒΑΘΜΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ( για ΠΕ και ΤΕ μονάδες βασικού τίτλου με 2 δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με το 40, ενώ για ΔΕ με το 20)
3. ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ (100 μονάδες για 4 μήνες και 30 μονάδες ανά μήνα ανεργίας άνω των 4 μηνών, με ανώτατο όριο τους 12 μήνες)
4. ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ (30 μονάδες για καθένα από τα δυο πρώτα τέκνα και 50 μονάδες για το τρίτο)
5. ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ή ΤΕΚΝΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (50 μονάδες για κάθε τέκνο)
6. ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (Ο γονέας μονογονεικής οικογένειας βαθμολογείται με 50 μονάδες για κάθε τέκνο του.)
7. ΤΕΚΝΟ ΜΟΝΟΓΟΝΕΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (Τέκνο μονογονεικής οικογένειας βαθμολογείται με 50 μονάδες για κάθε τέκνο της οικογένειας συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού του.)
8. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ( 40 μονάδες από κάθε μέλος της τριμελούς επιτροπής)
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις (διατίθενται στην επιχείρηση) στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η), Διονυσίου 13Α, Νέα Αλικαρνασσός Τ.Κ 71601, Ηράκλειο με επισυναπτόμενα τα παραπάνω αναφερόμενα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία (10) ημερών, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας σε δύο τοπικές εφημερίδες του Δήμου Ηρακλείου.
Αιτήσεις θα γίνονται αποδεκτές στην υπηρεσία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ηρακλείου, Διονυσίου 13Α, Νέα Αλικαρνασσός Τ.Κ 71601 από 9:00μμ έως 13:00μμ. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Η , κα. Καρδάση Ελένη, τηλ.2813409827
ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ
Η επιλογή θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης προσωπικού που συστήθηκε με την υπ' αριθμό 232/2015 απόφαση του Δ.Σ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Ηρακλείου. Η πρόσληψη του διδακτικού προσωπικού κατά ειδικότητα θα πραγματοποιηθεί μετά από απόφαση του Δ.Σ της επιχείρησης.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …