Εθελοντική Ενισχυτική Διδασκαλία, με πρωτοβουλία του Δήμου Πεντέλης

dscf3794

Ο Δήμος Πεντέλης στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωνικής προσφοράς προς τους δημότες του και με τη συνεργασία εθελοντών εκπαιδευτικών, οργανώνει μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου, για τέταρτη (4η) συνεχόμενη χρονιά το «Πρόγραμμα Εθελοντικής Ενισχυτικής Διδασκαλίας» ΔΩΡΕΑΝ, για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων του Δήμου Πεντέλης.

Έναρξη μαθημάτων: Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Τα διαθέσιμα μαθήματα, οι εκπαιδευτικοί, οι ώρες και οι χώροι που θα γίνονται, αναφέρονται αναλυτικά στο συνημμένο πρόγραμμα.

Όσοι μαθητές ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή στη Δ/ση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α – Μελίσσια – 2ος όροφος), στα τηλέφωνα 213 20 500 84 -72 – 87 κ. Σιρμποπούλου Έφη – κ. Μαρτέκα Κωνσταντίνα

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ. Πληρώνονται τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα Απριλίου 2024

Πληρώνονται τα προνοιακά και διατροφικά επιδόματα ΟΠΕΚΑ Απριλίου 2024. Πότε εμφανίζονται διαθέσιμα τα χρήματα στα …